Maltepeli kadınlar için 8 Mart etkinlikleri başlıyor

Maltepeli kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamaya üç gün öncesinden başlayacak.

Maltepeli kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü  kutlamaya üç gün öncesinden başlayacak. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 3 güne yayılan organizasyon düzenlendi. 

Müdürlüğün ilk etkinliği  İstanbul Girls Orchestra'nın sahne alması olacak.  5 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te Fındıklı Mustafa Zengin Ortaokulu’nun yanındaki alanda düzenlenecek konserde müzikseverler 8 Mart'ı şarkılarla kutlayacak.

Maltepe Belediyesi ayrıca 7 ve 8 Mart tarihlerinde de yine sadece Maltepeli kadınlara özel olarak Maltepe Seyir Tepe Sosyal Tesisleri ve Sevgi Cafe’de özel bir yemek organize etti. Yine Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan ve ‘Bugün Mutfağa Girmek Yok’ sloganıyla duyurulan iki günlük organizasyon kapsamında Maltepeli kadınlar Belediyenin misafiri olacak. 12.00-20.00 saatleri arasında 7 Mart  tarihinde  Maltepe Seyir Tepe Sosyal Tesisleri'nde, 8 Mart'ta ise Sevgi Kafe'de   Maltepeli kadınlar ücretsiz olarak misafir edilecek ve yemek ikram edilecek. 

Maltepe Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri tamamen ücretsiz olacak.

Tarih : 02.03.2022 Haber Fotoğrafları

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

KÂĞITHANE’DE ÇOCUKLAR EL YAPIMI KÂĞITLA HEM ÖĞRENİYOR HEM ÜRETİYOR
YEDİKULE HİSARI’NDA İHYA EDİLEN FATİH MESCİDİ İBADETE AÇILDI
ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR KİTABI, ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ KÜLTÜR YAYINLARI’NDAN ÇIKIYOR
BAŞKAN M. OKTAY AKSU: EMEK EN YÜCE DEĞERDİR
Tuzla Belediyesi’nden gıda ve güvenlik denetimi