MACARİSTAN - TÜRKİYE MAÇINI FELİX ZWAYER YÖNETECEK

A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi play-off turu rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi play-off turu rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turu rövanş maçında 23 Mart Pazar günü TSİ 20.00'de Macaristan'a konuk olacak. Başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak mücadelede Alman hakem Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını Robert Kempter ve Christian Dietz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Florian Badstübner üstlenecek. Müsabakada Bastian Dankert VAR, Bastian Dankert da AVAR olarak görev yapacak.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

31 Ekim Perşembe günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Eskişehir Sanayi Odası Koşusu’nu Aimus Liberatus kazandı
Adnan Menderes Koşusu'nda birinciliğe Battle For Glory uzandı
Cumhuriyet ve Cumhurbaşkanlığı Koşuları 1 Kasım Cumartesi günü koşuluyor
Merhum Asli Üyemiz Fikret Çınaryılmaz'ı saygıyla anıyoruz