KIŞ SPOR OKULLARINA KAYITLAR BAŞLIYOR

Ataşehir Belediyesi’nin ilçede yaşayanları spora yönlendirmek için her yıl düzenlediği Kış Spor Okulları başlıyor.

Ücretsiz olarak eğitimler sunulacak Kış Spor Okullarında; 6 yaş üzeri çocuklar için kickboks ve tekvando, yetişkinler için ise pilates, fitness, kickboks ve tekvando dersleri verilecek.

Kış Spor Okullarına kayıtlar 23 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve kayıtlar Ataşehir Belediyesi’nin web sayfasından online olarak yapılacak. Haftada 2 gün verilecek spor eğitimleri 27 Kasım Pazartesi günü itibariyle başlayacak.

Eğitimler; Neşet Ertaş Kültürevi, Ataşehir Sivil Toplum Merkezi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi ile Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’nde verilecek. 

Kontenjanın sınırlı olduğu Kış Spor Okullarına katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek zorunludur.

 

KAYIT İŞLEMLERİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.

(Kayıt işlemleri 23 Kasım Perşembe günü saat 10.00’dan itibaren başlayacaktır.)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

KÂĞITHANE’DE GENÇLER HER PAZAR SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR
Tuzla il olmaya aday ilçeler arasında öne çıktı
SARIYER BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Tuzla TEKMER, Gelecek Zirvesi 2025’te
ŞİRİNTEPE VE TALATPAŞA SPOR MERKEZLERİNDE SPOR KAYITLARI DEVAM EDİYOR