KIRIKKALE’DE 2 CEYLANA EL KONULDU

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan M.C.'nin yanında bulundurduğu 2 ceylana el konuldu.

KENAN KUZUCU

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan M.C.'nin yanında bulundurduğu 2 ceylana el konuldu.

Kırıkkale'de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa'dan Keskin ilçesine mevsimlik işçi olarak gelen H.C.'nin yanında 2 ceylan bulundurduğu ihbarıüzerine harekete geçti.

Ekipler tarafından yapılan araştırma sonucunda, H.C.'nin ceylanları yanında bulundurma izninin olmadığı belirlendi. El konulan 2 ceylan, Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar 75. Yıl Ceylan Üretme İstasyonu’na teslim edildi. Mevsimlik işçi H.C. hakkında da yasal işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı