KAYSERİ’DE İKİSİ KARDEŞ OLAN ÜÇ DOĞU TÜRKİSTANLI BARAJ GÖLETİNDE BOĞULDU

Kayseri’de dün Melikgazi ilçesine bağlı Sivas karayolu üzerinde bulunan Sarımsaklı Barajı göletine giren Doğu Türkistanlı 2 kız kardeş ile onları kurtarmak isteyen bir yakınları boğuldu.

DAVUT GÜLEÇ

Kayseri’de dün Melikgazi ilçesine bağlı Sivas karayolu üzerinde bulunan Sarımsaklı Barajı göletine giren Doğu Türkistanlı 2 kız kardeş ile onları kurtarmak isteyen bir yakınları boğuldu.

Edinilen bilgiye göre dün; Büyükşehir belediyesi tarafından kampçılık-piknikçilik faaliyetleri kapsamında halkın girişine izin verilen Sarımsaklı Barajı göletine yakınları ile giden Doğu Türkistanlı Selma Abdulhamit (15), ve Musilimai Halimulati (10) serinlemek için suya girdi. Kız kardeşler zor duruma düşünce yakınları Abadushoukuer Teurxunguli (28) onları kurtarmak içini suya girdi ama üçü de gölette kayboldu. Dün başlayan aramalar bugün sabah devam etti. Jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinin önlem aldığı gölette, Türkuaz Sualtı ve Akarsu Arama Kurtarma Derneği balık adamları, cesetleri ailenin gösterdiği yerden yaklaşık 200 metre daha farklı yerde bularak çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

OĞUZ MURAT ACİ’NİN ANNE VE BABASININ AVUKATI KONUŞTU
FATİH’TE YIKIM YAPILAN BİNADAN KOPAN MOLOZ PARÇASI, DAİRENİN İÇERİSİNE GİRDİ
SANCAKTEPE’DE İNŞAAT ALANINDA TOPRAK KAYMASI: 3 İŞÇİ KURTARILDI
FETÖ’NÜN EN KRİTİK İSİMLERİ ARASINDA YER ALAN ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI
BEŞİKTAŞ’TA PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN OTOMOBİL YAN YATTI: 1 YARALI