KAYSERİ KAPADOKYA EKSPRESİ’NE HAZIRLANIYOR

Türkiye’nin ilk yataklı lüks tren turu olacak Kapadokya Ekspresi için Kayseri Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında toplantı düzenlendi.

DAVUT GÜLEÇ

Türkiye’nin ilk yataklı lüks tren turu olacak Kapadokya Ekspresi için Kayseri Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında toplantı düzenlendi.

Valilik makamında gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Sun Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atik, Sun Group İşletme Müdürü Mustafa Orman ve Cappadocia Mice Başkanı Ertan Demirbaş katıldı.

Toplantıda, tren yolculuğu ile birlikte çok daha genişçerçevede çok daha fazla turiste ulaşmanın planlandığı proje hakkında fikir alışverişi yapıldı. Türkiye ekonomisine katkı sağlamak ve turizm amaçlı planlanan proje, çevre illeri de kapsayacak. Yataklı lüks tren, İstanbul Sirkeci garından kalkacak ve Kayseri’de duracak. Beş yıldızlı otel şeklinde vagonlardan oluşacak trende seyahat eden turistler, Kayseri ve çevre illeri gezecek, tarihi ve turistik yerleri keşfedecek.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi aracılığıyla HIS Türkiye ile Sun Group arasında gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk Yataklı Lüks Tren Turu projesinin imzaları, geçen aylarda İstanbul'da atılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

EYÜPSULTAN’DA 20 MİLYON LİRA DEĞERİNDEKİ LÜKS OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ: O ANLAR KAMERADA
BAĞDAT CADDESİ’NDE ŞAMPİYONLUK GERGİNLİĞİ
KÜÇÜKÇEKMECE’DE HAVAİ FİŞEKLİ KUTLAMADA YANGIN ÇIKTI, ARAÇ KÜLE DÖNDÜ
AVCILAR’DA BİNADAN KOPAN BETON PARÇALARI BİR KADININ KAFASINA DÜŞTÜ
BEYLİKDÜZÜ’NDE DÜĞÜN KONVOYUNDA ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI