KAYIP İKİ GÖÇMENİN CANSIZ BEDENİNE BODRUM’DA ULAŞILDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir teknenin batması sonucunda kaybolan üç göçmenden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

MELİS ANTER

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir teknenin batması sonucunda kaybolan üç göçmenden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

Muğla’dan Yunanistan adalarına geçmeye çalışan ve içerisinde 10 kişinin bulunduğu tekne, Bodrum’a 4 mil uzaklıktaki Kara Ada yakınlarında batmıştı.

5 Kasım 2021 tarihinde yaşanan olayla ilgili sahil güvenlik ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına başlamış 7 göçmen kurtarılmış, kaybolan üç göçmenden ikisinin ise cansız bedenine ulaşıldı.

Öte yandan olayla ilgili olarak yakalanan iki kişi, bugün çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

2024 Yılı Nimet Üyken Basın Ödülleri yarışması sonuçlandı
Ankara Jandarma Koşusu’nu Battle For Glory kazandı
Karacabey Tarım İşletmesi Koşusu’nun galibi Kayıpsız oldu
18 Temmuz Cuma günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Dünya Kadınları Koşusu’nda kazanan Dejame oldu