Kardeş Kültürler Festivali Batı Trakya Esintileriyle Sona Erdi

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kardeş Kültürler Festivali;Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan esintileriyle sona erdi. İsrail’inFilistin’de gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle ertelenen konserlerin son günündeRumelili Orhan & Kemal Kardeşler sahne alarak dinleyicilere keyif doluanlar yaşattı.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından dolayı EsenyurtBelediyesi’nin ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali; Marmara, Rumeli,Trakya ve Balkan gecesiyle sona erdi. Gecede bölgenin sevilen sanatçılarıRumelili Orhan & Kemal kardeşler sahne aldı. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen konserde, ikilinin enerji dolu performansı ile Esenyurtlular keyiflive eğlenceli bir gece yaşadı. Programa katılan Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Esenyurt, Türkiye’nin her bir coğrafyasının rengini ve sesini taşıyanbir ilçe. Hem büyüklüğü itibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyleçok keyifli bir yer” dedi.

“EsenyurtluOlmak Bir Gurur”

Esenyurtlu olmanın bir gurur ve ayrıcalık olduğunu söyleyen BaşkanBozkurt şöyle konuştu: “Bu coğrafyanın çocukları olmak kadar şanslı bir şeyyok. Trakya, Rumeli de bizim en renkli, en eğlenceli yanımız. Esenyurt hem büyüklüğüitibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyle çok keyifli bir yer. Bizimkültürel derinliğimiz ve çeşitliliğimiz her yerde yok. Belki fiziki yapımızdasorunlar var, ekonomik sıkıntılarımız var ama hepimizin kalbi o kadar büyük okadar güzel ki… Esenyurtlu olmak ayrıcalıktır, kimse de bize başka bir şeykabullendirmeye çalışmasın, müsaade etmeyeceğiz.”

“Hepimiz Biriz”

Böyle bir gecede konser vermekten mutluluk duyduğunu belirtensanatçı Kemal Pehlivan, “Hepimiz biriz, aynı çatı altındayız. Değerli BelediyeBaşkanımıza ve dernek başkanlarımıza sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir konserdi”diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ÖZEL HABER Haberleri

İmamoğlu’ndan Balcıoğlu’na Tebrik Ziyareti:
100 Yılın Tanığı: Cumhuriyet Sergisi Açıldı
FADİME YÜCEL VE 100 ÖĞRENCİSİYLE ‘İZLER’ SERGİSİ SEFAKÖY GALERİ KÜP’TE
Tuzla’nın özel çocukları, anneleriyle ‘Mutluluğun Resmi’ni çizdi
19 MAYIS KOŞUSU YAPILDI