KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN ÖZBEK ÖĞRENCİLERİ, ÜLKELERİNDEKİ SEÇİM İÇİN OY KULLANDI

Karabük Üniversitesi’nin Özbek öğrencileri, 24 Ekim’de yapılacak Özbekistan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullandı.

TUNAKAN YILDIRIM

Karabük Üniversitesi’nin Özbek öğrencileri, 24 Ekim’de yapılacak Özbekistan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullandı.

Özbekistan'da 24 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Ülkeleri dışında yaşayan Özbekistan vatandaşları için erken oy kullanma süreci başladı.

Karabük Üniversitesi’nin Özbek öğrencileri ve Karabük’te yaşayan Özbekistan vatandaşları da Üniversite Mahallesi’ndeki sosyal yaşam merkezinde oylarını kullandı.

Karabük Üniversitesi Uluslararasıİşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ulugbeg Yuldashev, "Karabük Üniversitesinde okuyan Özbekistanlıöğrenciler olarak 24 Ekim'de Özbekistan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için buradayız. Bize yardım eden Başkonsolosumuza teşekkür ederiz. Bizde bugün oyumuzu kullanmak için buradayız" dedi.

Uluslararasıİlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yusupjonava Muhlisa ise, "Bu seçimler ülkemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Seçimlerde, yaklaşık 300 Özbekistan vatandaşı oy kullandı. Özbekistan Konsolosluğu, daha sonra; öğrencilere pilav ikram etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı