KAĞITHANE’DE FENALAŞAN SÜRÜCÜ KAZA YAPTI

Kağıthane'de fenalaşan sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki direğe çarpıp yan yattı.

Kağıthane'de fenalaşan sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki direğe çarpıp yan yattı. Hafif şekilde yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza Kağıthane Cendere Yolu'nda saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 VG 1741 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Burak Yılmaz, bir anda fenalaşınca aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yol kenarından direğe çarptıktan sonra yan yattı. Çevredeki vatandaşlar, Burak Yılmaz ve yanındaki eşini araçtan çıkartırken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Burak Yılmaz kazada hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burak Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik de normal seyrine döndü.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı