KÂĞITHANE GENÇLİK MECLİSİ 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek gençlerin projelerine dair değerli fikirler aldı.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin toplantıya katılan gençlere hitaben yaptığı konuşmasında; "Gençlerimizle bir araya gelmek ve onların fikirlerini dinlemek çalışmalarımıza büyük değer katıyor. Bugün burada gördüğümüz enerji ve heyecan yarınların çok daha güçlü bir Kâğıthane’sini inşa edeceğimizin göstergesi. Gençlik Meclisi Başkanımız Merthan Aslan ve tüm gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Gençlik Meclisi’nin gençlerin sesini duyurabildiği önemli bir platform olduğunun altını çizerek bu tür etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

KARACAÖREN SANAYİ SİTESİ’NİN ALTYAPISI YENİLENİYOR
GELENEKSEL “TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ” İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR
ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
SULTANGAZİ’DE RENGARENK MEZUNİYET