KÂĞITHANE’DE YEŞİL VADİ GENÇLİK KONSERLERİ BAŞLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nın coşkusu Hasbahçe’de Bilal Sonses konseri ile devam etti. En sevilen şarkılarıyla sahnede yerini alan Bilal Sonses’e Kâğıthaneliler hep bir ağızdan eşlik etti.

Sanatçı; Dön Diyemem, İçimden Gelmiyor, Sende Kaldı Yüreğim, İçimdeki Sen, Hasbelkader, Görmedim Sen Gibi, Sevme, Sonu Gelmez gibi şarkılarını etkinliğe gelenler için söyledi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de müzik programına katılarak vatandaşlarla birlikte eğlendi. Başkan Öztekin; konserin sonunda Sanatçı Sonses’e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Ayrıca etkinliğe gelen katılımcılara da teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

Yenilenen Tuzla Mekan İskele, nikah töreniyle açılışını yaptı
Tuzla Belediyesi’nden orman yangınlarına destek
KÂĞITHANE’DE MİLLET KIRAATHANELERİ GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI OLDU
ASFALT ÇALIŞMALARI İLE YOL KONFORU ARTIYOR
BAŞKAN ÖZTEKİN’DEN SİVAS VE ORDU’DA GÖNÜL BULUŞMALARI