KÂĞITHANE’DE SEVGİ VE SANAT ENGEL TANIMIYOR

Merkez Mahallesi’nde yer alan Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi’nde 30 engelli bireye resim, müzik, drama, el işi sanatları ve ebru gibi alanlarda ücretsiz eğitim verilerek sosyal hayata katılmaları destekleniyor.

Hafta içi 08.30-17.00 saatleri arasında hizmet veren Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi bireylerin sanatsal beceriler kazanmalarını sağlarken eğlenceli etkinliklerle dolu bir ortam sunuyor.

Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi’nde 4 özel eğitim ve 4 branş eğitmeni tarafından verilen eğitimlerden 18 yaş ve üzeri bireyler faydalanabiliyor. Ayrıca müzik salonu, el sanatları, mutfak ve resim atölyesi gibi farklı alanlar, bireylerin çeşitli yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer'in Yeni Yıl Mesajı...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş’ın 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 106. Yıl Dönümü Mesajı
Ege Bağatur Farklı Seviyeli Kavşak Projesi’nin Temeli Atıldı
Cumhuriyet Şahidi Asteğmen Kubilay, Memleketi Kozan’da Anıldı
Yılbaşı Konseptli Kadın Emeği Pazarı Kuruldu