KÂĞITHANE’DE MANEVİ SABAH BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Etkinlik kapsamında sabah namazında buluşan gençler ve aileler, manevi atmosferin tadını çıkarırken aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor. Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bu buluşmaların önemine dikkat çekerek şunları söyledi: 

"Gençlerimizi camilerde görmek ve aileleriyle birlikte manevi bir ortamda buluşmalarına tanıklık etmek bizleri mutlu ediyor. Hem dini değerlerimizi canlı tutmak hem de huzurlu bir ortamda vakit geçirmek amacıyla bu etkinlikleri sürdürüyoruz." 

Projede gençlerin camiyle bağını artırmayı teşvik etmek amacıyla on hafta pazar günü düzenli katılım gösteren gençlere çeşitli hediyeler sunulacak.

Kâğıthane Belediyesi bu etkinliklerle hem gençlerin dini duyarlılıklarını artırmayı hem de ailelerin keyifli ve anlamlı zaman geçireceği bir platform sunmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

ABB’DE MEMURLAR İÇİN SDS SÖZLEŞMESİ YENİDEN İMZALANDI
Yedigöze Barajı'ndan Su Getirme Projesi Hızla Hayata Geçiriliyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Personeline Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi
Adana Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Özel Gereksinimli Ahmet’in İtfaiye Eri Olma Hayalini Gerçeğe Dönüştürdü.
Güngör Geçer, Temeli Atılan Pozantı Atık Su Arıtma Tesisi’nde İncelemelerde Bulundu