KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NİN TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlar belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne çocuğunun kimlik fotokopisi ile gelerek başvuruda bulunabilecek.

Sünnet olacak çocukların önce muayene ve tahlilleri yapılacak. Ardından sağlık açısından uygun görülen çocuklar hastanede cerrahi müdahaleyle sünnet olacaklar. Çocuklar adına daha sonrasında yine belediye tarafından eğlenceli bir şölen düzenlenecek.

Sünnet şöleninde çocukların giyeceği pelerin, gömlek, pantolon, kuşak, yelek, papyon, asa, şapka ve ayakkabıdan oluşan sünnet kıyafetleri ücretsiz olarak Kâğıthane Belediyesi’nce karşılanacak.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kayıtların 23 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

KARACAÖREN SANAYİ SİTESİ’NİN ALTYAPISI YENİLENİYOR
GELENEKSEL “TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ” İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR
ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
SULTANGAZİ’DE RENGARENK MEZUNİYET