İZMİT’TE PEDALLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÇEVRİLDİ

"Spor Kenti İzmit" vizyonuyla halkı spora teşvik eden ve zinde kalmalarını sağlayan İzmit Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte bisiklet turu etkinliklerine yeniden başladı.

"Spor Kenti İzmit" vizyonuyla halkı spora teşvik eden ve zinde kalmalarını sağlayan İzmit Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte bisiklet turu etkinliklerine yeniden başladı.
 
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, halkın spora teşvik edilmesi ve sağlıklı bir İzmit için bisiklet turlarına yeniden başladı. 
 
Sabah saatlerinde Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Pisti’nden hareket eden bisikletseverler sağlıklı bir yaşam için pedal çevirdi. Şehir merkezini turlayarak İzmit Belediyesi Belsa Plaza önüne gelen ekip buradan dönüş yoluna geçti.
 
HER PAZAR DEVAM EDECEK 
 
Bisiklet turu, Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de sona erdi. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, bisiklet turunun ardından katılımcılara Gülümse Kafe’de çay-simit ikram etti. Bisiklet turlarının her pazar devam edeceğini belirten İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, tüm İzmitlileri sağlıklı bir yaşam için bisiklet turuna katılmaya davet etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

ŞİŞLİ’DE APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN: YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK’TE TRAFİKTE TARTIŞTIĞI KİŞİNİN ARACINA SALDIRAN ŞAHSA PARA CEZASI
BAYRAMPAŞA’DA YANGIN PANİĞİ, ÇATIDAN YÜKSELEN ALEVLER BİTİŞİKTEKİ BİNAYA SIÇRADI
ÜNALAN METRO İSTASYONU’NDA YÜRÜYEN MERDİVEN KIRILDI
BASIN EKSPRES’TE YANAN OTOMOBİLE HORTUMLA MÜDAHALE