İZMİT BELEDİYESİ’NDEN TEPEKÖY’E YENİ MERDİVEN

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepeköy mahallesindeki Ardıçlı Sokak’ta vatandaşların ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri için merdiven yapımına başladı.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepeköy mahallesindeki Ardıçlı Sokak’ta vatandaşların ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri için merdiven yapımına başladı. 

İzmitlilerin yaşam alanlarını güzelleştirmek ve güvenli yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Tepeköy mahallesindeki Ardıçlı Sokak’a yeni merdiven yapıyor.

VATANDAŞLARIN TALEBİ 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yokuş yukarıçıkarken zorlanan vatandaşlar talebi üzerine Ardıçlı Sokak’a 55 metre uzunluğunda, 1,20 metre genişliğinde merdiven yapıyor. Merdiven yapımında 17 metreküp beton kullanan ekipler, güvenliği sağlamak amacıyla korkuluk çalışmasını da tamamlayıp halkın kullanımına sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı