İZMİT BELEDİYESİ, SERDAR’DA ASFALT YOLLARI YENİLİYOR

Vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yol çalışmalarına hız katan İzmit Belediyesi, asfalt dökme, yenileme ve yama işlemlerini kentin farklı noktalarında sürdürüyor.

Vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yol çalışmalarına hız katan İzmit Belediyesi, asfalt dökme, yenileme ve yama işlemlerini kentin farklı noktalarında sürdürüyor.
 
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Caddesi’nde zamanla tahrip olan asfaltı yeniledi. 150 ton asfalt dökülerek yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından yol daha konforlu ve güvenli sürüş için elverişli hale geldi.
 
Öte yandan, bölgede zamanla bozulan, çökmeler meydana gelen asfalt yolların da tamiratı yapılarak halkın kullanımına açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı