İZMİT BELEDİYESİ PERSONELİ BOWLİNG TURNUVASINDA BULUŞTU

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü düzenlediği bowling turnuvasında belediye personelini bir araya getirdi.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü düzenlediği bowling turnuvasında belediye personelini bir araya getirdi.
 
İzmit Belediyesi personele yönelik etkinliklerine devam ediyor. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Ncity AVM’de bulunan Bowlingo’da turnuva düzenledi. 37 takımının kıyasıya mücadele ettiği bowling turnuvası saat 18.00 ile 23.00 arası devam etti.
 
Turnuvada, ‘Son Şampiyon’ isimli zabıta müdürlüğünün takımı şampiyon oldu. Şampiyon takım kupa ve madalyalarını, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’nın elinden aldı. Programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut da katıldı. 
 
Turnuvada ikinci zabıta müdürlüğünün diğer takımı ‘Buraya Kadar’ üçüncü ise Spor İşleri Müdürlüğünün takımı ‘Crew’ oldu. İzmit Belediyesi personeli etkinlik için kendilerini unutmayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Dereceye giren ekiplere hediye çeki, madalya ve kupa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Merhum Asli Üyemiz Turgut Koyuncuoğlu'nu saygıyla anıyoruz
Pony Club Şehrinize Geliyor
99. Gazi Koşusu’nda zaferin adı Cutha
Merhum Asli Üyemiz Ali Orhan Birol’u saygıyla anıyoruz
Merhum Asli Üyemiz A. Yücel Birol’u saygıyla anıyoruz