İZMİT BELEDİYESİ, BUĞDAY DESTEĞİ VERDİĞİ ÇİFTÇİLERE GÜBRE DESTEĞİ DE VERECEK

İzmit Belediyesi, buğday desteği verdiği çiftçilere yerel buğdayın gelişimini sağlamak ve verimini arttırmak amacıyla hibe gübre desteği de verecek.

İzmit Belediyesi, buğday desteği verdiği çiftçilere yerel buğdayın gelişimini sağlamak ve verimini arttırmak amacıyla hibe gübre desteği de verecek.
 
İzmit Belediyesi, Yerel Buğday Deneme Projesi kapsamında öne çıkan Nusrat cinsi buğday tohumunun dağıtımını tamamladı.
Belediye, 438 çiftçiye dağıtımı gerçekleştirilen yerel buğdayın gelişimini sağlamak, verimini arttırmak ve üreticiye katkıda bulunmak amacıyla şimdi de çiftçiye gübre desteği verecek. 
 
Gübre desteği ile bir yandan verimlilik arttırılırken bir yandan da üreticilerin ekonomik yükü hafifletilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

ESENYURT’TA SOKAKTA OYNARKEN SERVİS ARACININ ÇARPTIĞI ÇOCUK AĞIR YARALANDI
ARNAVUTKÖY’DE AHIRLARIN YANINA İSTİFLENMİŞ SAMAN BALYALARI ALEV ALEV YANDI
BEŞİKTAŞ’TA ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
SULTANBEYLİ’DE VİRAJI DÖNEMEYEN HAFRİYAT KAMYONU OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ
İBB MAĞDURU TAKSİCİLERDEN CHP İL BAŞKANLIĞI BİNASI ÖNÜNDE DÜDÜKLÜ PROTESTO