İSTANBUL’DAKİ 6.2’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

İstanbul'da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden olurken, sarsıntı anı birçok noktadaki güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden olurken, sarsıntı anı birçok noktadaki güvenlik kameralarına yansıdı.

Silivri açıklarında meydana gelen 3,9'luk depremin ardından, İstanbul ikinci kez 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin etkisi kent genelinde hissedilirken, bazı alışveriş merkezleri ve iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Ataşehir'de bulunan bir alışveriş merkezinde depremin etkisiyle tavanın çöktüğü güvenlik kameralarına yansıdı. Başka bir iş yerinde ise deprem anı ofis içerisindeki hareketlilikle kaydedildi. Tavan kısmında asılı duran bir avizenin düşme anı da başka bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Yumurtalık’ta 4 İlçenin Muhtarlarıyla Buluşma Gerçekleştirildi
ANNE MINGUZZI'DEN MANSUR YAVAŞ’A ZİYARET: MATTIA AHMET MINGUZZI’NİN ADI KAYKAY PARKI’NDA YAŞATILACAK
Güngör Geçer: “Muhtarlar bizim yol arkadaşımız, paydaşımızdır.”
9. İsmet Atlı Karakucak Güreşleri, 19 Ekim 2025 Pazar günü Kozan’da Yapılacak
ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 102. YILI COŞKUYLA KUTLANDI