İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL’DEN DARÜLACEZE’YE BAYRAM ZİYARETİ

İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Darülaceze sakinleriyle kahvaltıda buluştu.

İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Darülaceze sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Vatandaşların bayramını kutlayan Gül, "86 milyon olarak kocaman bir aileyiz. Rabbim tekrarına kavuştursun, Allah kazasız belasız bir yıl nasip eylesin" dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Darülaceze'de kalan vatandaşlarla bayram kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen bayramlaşma programına Vali Gül'ün yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, Şişli Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Ertürkmen, Darülaceze sakinleri, çok sayıda çocuk ve vatandaşlar katıldı. Programın ardından Gül, oradaki sakinleri tek tek odalarında ziyaret etti, hatırlarını sordu ve karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.

"Rabbim tekrarına kavuştursun, Allah kazasız belasız bir yıl nasip eylesin"

Programda herkesin bayramını kutladığını söyleyen Vali Gül, "Bizler büyük bir aileyiz. Her birimizin çekirdek ailesi var ama millet olarak, 86 milyon olarak kocaman bir aileyiz. Dolayısıyla bu ailenin bir ferdi olarak kimi zaman sizlerle birlikte kimi zaman toplumun farklı kesimleriyle birlikte bayramlaşıyoruz, bayramlaşacağız. Rabbim tekrarına kavuştursun, Allah kazasız belasız bir yıl nasip eylesin. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Yumurtalık’ta 4 İlçenin Muhtarlarıyla Buluşma Gerçekleştirildi
ANNE MINGUZZI'DEN MANSUR YAVAŞ’A ZİYARET: MATTIA AHMET MINGUZZI’NİN ADI KAYKAY PARKI’NDA YAŞATILACAK
Güngör Geçer: “Muhtarlar bizim yol arkadaşımız, paydaşımızdır.”
9. İsmet Atlı Karakucak Güreşleri, 19 Ekim 2025 Pazar günü Kozan’da Yapılacak
ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 102. YILI COŞKUYLA KUTLANDI