İBB VE ATAŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİYLE 23 SPOR KULÜBÜNE DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle Ataşehir’deki 23 spor kulübüne, maddi yardım ve malzeme desteği sağlandı. Bu anlamlı iş birliği ve destekle ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ise, "Gençlerimizin sporla buluşmasına ve daha iyi imkanlarla antrenman yapmalarına katkı sağlamak bizler için büyük bir mutluluk. Sporun birleştirici gücünü her alanda desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Ataşehir Belediyesi, Ataşehir'deki amatör spor kulüplerine önemli bir destek daha sağladı. Yapılan iş birliği çerçevesinde, ilçede faaliyet gösteren 23 spor kulübüne maddi yardım ve malzeme desteği yapıldı.

Malzeme, Ekipman Ve Maddi Destek Yardımı

İBB Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen projeyle, öncelikle Ataşehir’deki spor kulüplerinin eksiklikleri ve ihtiyaçları belirlendi. Ardından, spor kulüplerine; ihtiyaç duydukları çeşitli malzemeler, ekipmanlar ve maddi destek verildi.

Bu destekle birlikte, genç sporcuların daha iyi koşullarda antrenman yapmalarını ve sporla daha etkin bir şekilde buluşmalarını amaçladıklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yardım yapılan spor kulüplerinin üyeleriyle bir araya geldi.

Sporun Yaygınlaşması Ve Sağlıklı Nesiller Yetişmesi Amaçlanıyor

İBB’nin bu anlamlı desteğinin, sporun yaygınlaşması ve gençlerin sporla buluşması açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Adıgüzel, işbirliğinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.

Sporun ve sporcuların yanında olan iki belediye, gerçekleştirdikleri iş birliğiyle; yerel spor kulüplerinin gelişimini, sağlıklı nesiller oluşturulmasını ve genç sporcuların motivasyonlarını artırmayı hedefliyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

KÂĞITHANE’DE YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
KÂĞITHANE’DE YEŞİL ALANLAR VE ÇEVRE DÜZENLEMELERİ SÜRÜYOR
EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN 37 HAFIZLIK ÖĞRENCİSİ İÇİN SANCAKTEPE’DE İCAZET MERASİMİ DÜZENLENDİ
KİDZANİA İSTANBUL 11. YAŞ GÜNÜNÜ GENÇ YAZARLARIN ÖYKÜLERİ İLE KUTLADI
TOTALENERGİES İSTASYONLARI, YENİ REKLAM FİLMİNDE Bİ’GÜZEL MARKASINI EKRANLARA TAŞIYOR