HDP'DEN '29 EKİM' MESAJI

HDP’nin Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Demokratik anayasa, özgür yurttaş ve evrensel hukuk temelinde Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz" denildi.

HDP’nin Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Demokratik anayasa, özgür yurttaş ve evrensel hukuk temelinde Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz" denildi.

HDP, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yılı dolasıyla sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. HDP’nin mesajı şöyle: 

"98 yılı geride bırakan Cumhuriyet gerçekliği, bir kez daha toplumsal barışını tesis etmiş ve çoğulcu toplum yapısına uygun demokratik cumhuriyet hedefinin güncelliğine işaret etmektedir. Demokratik cumhuriyeti gerçekleştirmek hepimizin görevidir.

Demokratik anayasa, özgür yurttaş ve evrensel hukuk temelinde Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ MESAJI:
Kılıçdaroğlu’ndan Sert Açıklama: “Can Güvenliğime Yönelik Açık Tehditler Alıyorum”
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ, NÜFUS ARTIŞ HIZINA DİKKAT ÇEKTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL TİSK’İ ZİYARET ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ASGARİ ÜCRET MÜCADELESİ HERKESİN EKMEK MÜCADELESİDİR"