HDP-SAADET PARTİSİ GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, dün TBMM’de, partisinin grup toplantısında; “Her alanda çok temel ilkeler etrafında birliktelik sağlamak" amacıyla muhalefet partileriyle görüşeceklerini açıklamıştı.

HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan'dan oluşan HDP Heyeti bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve parti yöneticileri ile görüşmek üzere Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geldi.

HDP heyetini Karamollaoğlu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Sabri Tekir, Bülent Kaya, Cafer Güneş ve Mesut Doğan karşıladı.

Görüşmenin ardından genel başkanların açıklama yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

KİTAP Haberleri

AVCILAR’DAN ÇİN’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
BAŞKAN ÇAYKARA, OKUL AİLE BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
AVCILAR’DA ENGELLİ BİREYLER AFETLERE HAZIRLANIYOR
AVCILAR’DA SEVGİ DOLU BİR GÜN
AVCILAR’DA AFETLERE KARŞI DAYANIKLILIK İÇİN BÜYÜK ADIM