GÜNGÖREN’DE BİNADA ASILI REKLAM PANOSU DÜŞTÜ, PANİK YAŞANDI

Güngören'de bir dershaneye ait binaya asılı reklam panosu düştü. Çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Güngören'de bir dershaneye ait binaya asılı reklam panosu düştü. Çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Olay, Güngören Merkez Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir dershaneye ait reklam panosu düştü. Paniğe neden olan olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenliği sağlarken, pano ekipler tarafından kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan Mustafa Şahin, "Rüzgardan dolayı panonun vidası gevşemiş. Allah'tan kimseye bir şey olmadı, sıyırdı geçti. Herhangi bir yaralı yok ama bir panik var" dedi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı