Gökçe Gökçen: “Yargıyı Siyasetçiler Üzerinde Sopa Olarak Kullananlara Karşı Halk Cevabı 31 Mart’ta Vermiş ve Konuyu Kapatmıştır”

Cumhuriyet Halk Partisi Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Gökçen, “Ahmet Özer, akademisyendir ve Esenyurtluların iradesiyle seçilmiş belediye başkanıdır. Yargıyı siyasetçiler üzerinde bir sopa olarak kullananlara karşı halk, cevabını 31 Mart’ta vermiş ve konuyu kapatmıştır. Halkın iradesine karşı güç gösterisi yaptığını düşünenler yenilmeye mahkumdur.” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un “Bu soruşturmanın tabii ki neticesini beklemek gerekir. Dosyadaki delilleri bilmeden, içeriği bilmeden konuşmak doğru olmaz" ifadelerine tepki gösteren Gökçe Gökçen, “İktidar ortağınız Öcalan’ı meclis kürsüsüne çağırıyor, af istiyor, Esenyurt halkının seçilmiş belediye başkanı ise şafak operasyonuyla gözaltına alınıyor. Bu çelişkiye verecek tek cevabınız yoksa o koltukta niye oturuyorsunuz?” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel: “Tek Adam Yine Kaybedecek, Yurttaş Yine Bütçe Hakkını Söke Söke Alacak”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anıtkabir'i Ziyaret Etti
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Duyurusu
CHP Lideri Özgür Özel, 39’uncu Olağan Kurultayı Sonrası İlk Toplantısını Yapan Parti Meclisi Toplantısına Başkanlık Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'ya Gitti