GİRESUN’DA İNEK ÇALAN ÜÇ KİŞİ YAKALANDI

Giresun’da Mehmet Karademir’in kaybolan ineği için jandarma seferber oldu. Çalındığı belirlenen inek götürüldüğü köyden alınarak sahibine teslim edildi, üç kişi gözaltına alındı.

UFUK KEKÜL

Giresun’da Mehmet Karademir’in kaybolan ineği için jandarma seferber oldu. Çalındığı belirlenen inek götürüldüğü köyden alınarak sahibine teslim edildi, üç kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Karademir’in Kümbet Köyü'nde büyükbaş hayvanın çalındığışikayeti üzerine Giresun İl Merkez Jandarma Komutanlığı dedektifleri ve Jandarma Komutanlığı Suç Arama Timi (JASAT) yörede ortak çalışma başlattı.  Çalışı sonucunda H.A, S.Ş. ve E.K’nin kişilerin ineği çaldıkları ve Duroğlu Beldesi Çakıllı köyüne götürdükleri belirlendi.

Jandarmadan yapılan açıklamada, ineğin sahibine teslim edildiği, üç şüphelinin ise Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

ÜNALAN METRO İSTASYONU’NDA YÜRÜYEN MERDİVEN KIRILDI
BASIN EKSPRES’TE YANAN OTOMOBİLE HORTUMLA MÜDAHALE
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KONTAK KAPATTI: METROBÜSLERDE YAŞANAN YOĞUNLUK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
İSTANBUL’DA ÖZEL HALK OTOBÜSÜ GREVİ DURAKLARDA YOĞUNLUĞA NEDEN OLDU
OĞUZ MURAT ACİ’NİN ANNE VE BABASININ AVUKATI KONUŞTU