GİRESUN JANDARMASI 3 İLÇEDE 698 KÖK HENT KENEVİRİ ELE GEÇİRDİ

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, Bulancak, Tirebolu ve Espiye ilçelerinde yaptığı operasyonlarda toplam 698 kök Hint keneviri ele geçirdi.

UFUK KEKÜL

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, Bulancak, Tirebolu ve Espiye ilçelerinde yaptığı operasyonlarda toplam 698 kök Hint keneviri ele geçirdi.

Bulancak’ın Aydındere beldesinde, Ö.K. isimli şahsın bahçesinde 513 kök kenevir bitkisi, 575 gram kubar esrar, 358 gram kenevir tohumu, 1 adet fotokapan, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet av tüfeği fişeği bulundu.

Tirebolu’daki operasyonda ise H.K. isimli şahsın Şirinköy mahallesi ile Espiye ilçesindeki Adabükü mahallesindeki evlerinde yapılan aramalarda 185 kök Hint kenevir ele geçirildi.

Gözaltına alınan H.K. hakkında soruşturma başlatılırken Ö.K.’nın yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

EYÜPSULTAN’DA 7 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI: YANGIN İKİ BİNAYA SIÇRADI
KADIKÖY’DE GALATASARAY TARAFTARINA SİLAHLA ATEŞ EDEN ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
KADIKÖY’DE GALATASARAY TARAFTARINA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
ESENYURT’TA YANGIN SIRASINDA PANİK YAPAN KADIN 8. KATTAN BÖYLE ATLADI
ŞİŞLİ’DE ETRAFA VE POLİSE ATEŞ AÇAN SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI