GALATASARAY, FERNANDO MUSLERA’NIN TAKIMIYLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Galatasaray, takımdan ayrılan Kaptan Fernando Muslera'nın sahibi olduğu Sportivo Bella Italia ile iş birliği protokolü imzaladıklarını açıkladı.

Galatasaray, takımdan ayrılan Kaptan Fernando Muslera'nın sahibi olduğu Sportivo Bella Italia ile iş birliği protokolü imzaladıklarını açıkladı.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sevgili kaptanımız, efsanemiz Fernando Muslera'nın sahibi olduğu Sportivo Bella Italia (Litoral SAD) ile imzalanan protokol çerçevesinde; kulübümüz, Güney Amerika bölgesindeki kulüpler ve futbol akademileriyle güçlü bir network oluşturulması, oyuncu gözlemciliği ve geliştirilmesi konularında stratejik iş birlikleri yürütecektir" denildi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Malezya'daki TJK Koşusu’nu Graphjet Express kazandı
Merhum Asli Üyemiz Y. Cahit Aybek'i saygıyla anıyoruz
Fransız Derbisi’nde Camille Pissarro zafere ulaştı
GÖKÇEADA ULTRA TRAİL’İN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİ
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SERİDE DURUMU 1-1’E GETİRDİ