FENERBAHÇE’DE, EYÜPSPOR MESAİSİ BAŞLADI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 20 Aralık Cuma akşamı deplasmanda Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 20 Aralık Cuma akşamı deplasmanda Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan ısınma ve core çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada çabukluk ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Başakşehir maçına ilk 11'de başlayan oyuncular ise günü aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla noktaladı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

İskenderun Belediyesi Koşusu’nu Lady Sephora kazandı
M. Muhlis Akalın Koşusu'nu Mister Win kazandı
3 Kasım Pazartesi günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Bülent Koçak Koşusu'nu Star Runner kazandı
Hazım Rıza Gözlükçü Koşusu'nda birinciliğe Deniz Kestanesi ulaştı