FENERBAHÇE, KONYASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapan ekip, idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktaladı.

Konyaspor maçının hazırlıklarını bu antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertliler, bugün akşam saatlerinde Konya'ya gidecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

TÜRK FUTBOLUNUN KÖKLÜ TAKIMLARININ ÖNLEMEZ SERİ DÜŞÜŞÜ
INDİANA PACERS, DOĞU KONFERANSI’NDA FİNALDE
TÜRKİYE, DÜNYA YILDIZLAR TAEKWONDO ŞAMPİYONASI’NDA İKİ MADALYA DAHA KAZANDI
TFF, SÜPER LİG’DE 35. HAFTANIN VAR KAYITLARINI AÇIKLADI
Mehmet Ali Kiper Koşusu’nda kazanan Endorfin oldu