FENERBAHÇE, GAZİANTEP FK MAÇININ HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde salonda core çalışmaları ile başlayan antrenman; sahadaki ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular pas çalışması yaptı. Dar alanda çift kale maçlarla devam eden çalışma, taktiksel ve bireysel programlarla noktalandı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak Gaziantep'e gidecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Pony Club Şehrinize Geliyor
99. Gazi Koşusu’nda zaferin adı Cutha
Merhum Asli Üyemiz Ali Orhan Birol’u saygıyla anıyoruz
Merhum Asli Üyemiz A. Yücel Birol’u saygıyla anıyoruz
Merhum Asli Üyelerimiz Şadi Eliyeşil ve Sadık Eliyeşil’i saygıyla anıyoruz