FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki idman salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık programlarıyla başladı. Sahada ısınma, koordinasyon ve çabukluk programları ile devam eden antrenman daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcuların pas çalışmasıyla sürdü. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçların ardından bireysel programlarla sona erdi.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

İbrahim Özekici Koşusu’nda galibiyete ulaşan Wolka Maria oldu
Şükrü Yurteri Koşusu’nu Sadık Ağanın Oğlu kazandı
21 Aralık Pazar günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Kulübümüz Asli Üyesi Yaşar Kaya son yolculuğuna uğurlandı
Eski başkanlarımızdan Ethem Menderes’i saygıyla anıyoruz