FATİH’TE KONTROLDEN ÇIKAN TİCARİ ARAÇ YAN YATTI

Fatih'te bulunan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halinde olan ticari araç kontrolden çıkarak yan yattı.

Fatih'te bulunan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halinde olan ticari araç kontrolden çıkarak yan yattı. Şans eseri kazada ölen veya yaralanan olmadı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Fatih Adnan Menderes Bulvarı Aksaray istikametinde meydana geldi. İddiaya göre kaza kimliği belirsiz sürücü idaresindeki 34 JDP 68 plakalı içi tekstil ürünleri ile dolu ticari araçta gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan araç, otobüs durağı yanındaki boş araziye savrularak yan yattı. O sırada aracın içerisinde bulunan 2 kişi kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 2 kişi kazadan yara almadan kurtulurken boş arazideki aracın içi sahipleri tarafından boşaltıldı. Polis ekipleri yolun sağ şeridinde güvenlik tedbirleri aldı. Yan yatmış araç daha sonra olay yerine getirilen vinç yardımıyla çekiciye yüklendi. Şans eseri ölü veya yaralı olmayan kaza ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı