Esenyurt’ta Toplu Kullanım Alanları Dezenfekte Edildi

Esenyurt’ta Kademeli Normalleşmeİçin Hazırlıklar Tamamlandı

EsenyurtBelediyesi, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge kapsamında verilen aranınardından eğitim faaliyetlerine devam eden okulları ve yüzde elli kapasiteyle müşterikabul etmeye başlayan kafe, restoran, kıraathane gibi mekanları dezenfekteetti.

EsenyurtBelediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığının yayımladığı ‘HaziranAyı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi’ çerçevesinde, eğitim faaliyetlerine devamedecek olan okullar ve belirlenen kurallar çerçevesinde müşteri kabul etmeyebaşlayan kafe, restoran, kıraathane ve kahvehane gibi mekanlarda dezenfeksiyonçalışması yürüttü. Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri içinilçede bulunan okulların; derslik, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları,koridorlar, merdiven korkulukları, bahçelerde yer alan oyun alanları ve banklargibi tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti.

Kafe ve restoranlar dezenfekteedildi

İlçedeki meydanlar, bina girişleri, cadde ve sokaklar,İETT ve dolmuş durakları,  bankamatiklergibi vatandaşların toplu kullanım alanlarını rutin olarak dezenfekte edenekipler, kademeli normalleşmenin ikinci aşamasında müşteri kabul etmeyebaşlayan kafe, restoran, çay bahçesi, kıraathane ve kahvehane gibi mekanlardada dezenfeksiyon çalışması yürüttü. Ekipler, çalışmaların düzenli olarak devamedeceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

Çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği
Tuzla’da üniversiteye hazırlanan gençlere moral etkinliği
ÜCRETSİZ SALON TAHSİSİ DESTEĞİ
TARİHİ DEĞERLER KÂĞITHANE’DE YENİDEN CANLANIYOR
Tuzla Belediyesi’nden olası afetlere karşı tatbikat