Esenyurt’ta Her Mahalleye Bir Park

Esenyurt’ta her mahalleye bir park projesi kapsamında ilçegenelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, kendisineait boş arsaları değerlendirerek parka dönüştürürken, bir yandan vatandaşlarınnefes almasını sağlıyor diğer yandan da çocukların güvenle oyun oynayabileceğialanlar oluşturuyor.

 

Esenyurt Belediyesi’nin başlatmış olduğu her mahalleye bir park projesikapsamında İstiklâl ve Akçaburgaz Mahalleleri de parklarına kavuşmuş oldu. Belediyeekipleri ilçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söylerken,çocukların güvenle oyunlar oynayabileceği ortamlar oluşturduklarını ifade etti.Çalışma ile Esenyurt’un yeşil alanlarının arttığının da altını çizenyetkililer, yetişkinlerin de sosyalleşeceği bu parklarda spor ve yürüyüşleriniyapabileceklerini belirtti.

 

 “Vatandaşlarımız Nefes Alabilecek”

Esenyurt Belediyesi Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç yapmış olduklarıçalışmalarla ilgili; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mahalle parklarımızınyapımına başladık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu an İstiklâlMahallesi’nde yapılan parkımızda bulunuyoruz. Bir yandan parkımızın çevreduvarları yapılırken diğer yandan içerik düzenlemeleri devam ediyor. Kısa birsüre sonra çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Projeyi tamamladığımızda ise Esenyurt’ta parkı olmayan mahalle kalmamışolacak.’’ dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ÖZEL HABER Haberleri

MİNİKLER YEŞİLCE ÇOCUK YUVASI’NDA EĞİTİMLERE BAŞLADI
ÂŞIK MAHZUNİ ŞERİF ATAŞEHİR’DE ANILACAK
Başkan Özer: Hedefimiz Yılda 100 Bin İstihdam
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Esnaflar ve Vatandaşlarla Buluştu
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Anadolu Hastanesi'ni Ziyaret Etti