ESENYURT BELEDİYESİNDEN BİR REKOR DAHA:2 AYDA 34 BİN METREKARE PARKE YOL

Esenyurt Belediyesi, bir rekora daha imza atarak 2 ayda 34 bin metrekare parke yol yaptı.

Esenyurt Belediyesi, bir rekora daha imza atarak 2 ayda 34 bin metrekare parke yol yaptı. İlçede yıllardır yapılmayan bozuk yollar yenilenerek, ulaşım daha konforlu hale getirildi.

Esenyurt Belediyesi, kentin tahrip olan yollarını asfalt ve parke çalışmalarıyla yeniledi. İlçede uzun yıllardır çözülmeyen bozuk yol sorununu ortadan kaldırmak için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 ayda 34 bin 825 metrekare parke yol ve 1 buçuk ton asfalt yol yaptı. Özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen çalışmalarla hem sürücülerin hem de yayaların güvenli seyahat etmesi sağlandı.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Esenyurtlulara daha kolay ve konforlu ulaşım sunabilmek için çalışan ekipler, yüzlerce noktadaki tahrip olmuş noktaya da anında müdahale etti. Yenilenerek modern bir görünüme kavuşan sokaklarda güven içerisinde ulaşım sağlayan vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Esenyurt Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Basın Özgürlüğü Demokrasilerin Temel Unsurlarındandır
ABB AİLE YAŞAMLARINDA DA BAŞKENTLİLERİN YANINDA
AKK YÜRÜTME KURULU’NDAN YENİ YIL MESAJI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN YENİ YIL MESAJI
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer'in Yeni Yıl Mesajı...