Esenyurt Belediyesi 282 Kişiye İstihdam Sağladı

EsenyurtBelediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) pandemi sürecine rağmen istihdam sağlamayadevam ediyor. LC Waikiki firmasının talebi üzerine işe alım sürecini başlatanESBİM, mülakat sonrası 282 kişiyi daha işe yerleştirdi.

İşsizliğeçözüm bulabilmek, iş arayışı içinde olan vatandaşların istihdamını sağlamasıiçin çalışmalarını sürdüren ESBİM, iş arayanların ve işverenleri buluşturmayadevam ediyor. Pandemi sürecine rağmen istihdam sağlayan birim, vatandaşlar vefirmalara mülakat ve işe alım süreçlerinde de yardımcı oluyor.


282 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANDI

Cuma günü sabahsaatlerinde başlayan mülakatlar akşama kadar devam etti. Mülakatlar sonucuşartları sağlayan 282 kişinin işe alım süreci başlatıldı. LC Waikiki ve ESBİMişbirliğiyle başlatılan mülakatlara 350 kişi başvurmuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

ÜMRANİYE’DE KARADENİZ RÜZGARI ESTİ
Başkan Eren Ali Bingöl Tuzla’nın muhtarıyla bir araya geldi
KÂĞITHANE’DE DAYANIŞMA ELDEN GÖNÜLE UZANIYOR
JUSTIN TIMBERLAKE 30 TEMMUZ’DA İSTANBUL’A GELİYOR
‘KOD ADI: PARİS’ TİVİBU EKRANLARINDA