EFELER BELEDİYESİİLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Efeler Belediyesi, halk ve çevre sağlığı için kentin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Efeler Belediyesi, halk ve çevre sağlığı için kentin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, artan hava sıcaklığıyla birlikte hızlıüreyen haşerelere ve sivrisineklere karşı gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sivrisinek, yakarca gibi akşam aktif olan uçkun canlılarla mücadele kapsamında, 20:00 ile 24:00 saatleri arasında soğuk sisleme (ULV) yöntemi ile sokak sokak ilaçlama çalışması yapılıyor.

Tüm mahallelerde haftada iki kez sokak ilaçlama çalışması yapıldığını belirten Başkan Atay, “Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından akşam aktif olan uçkun canlılara yönelik yapılan sokak ilaçlama çalışması yaz mevsimi boyunca sürdürülecektir. İlaçlama çalışmalarında, kullandığımız ürünlerin tamamı Dünya Sağlık Örgütü (WHO) onaylı, insana ve hayvana zararı olmayan, çevre dostu ürünlerdir. Efelerimizin daha temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı