Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu I Have A Dream kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak 1400 metre kum pistte yapılan koşuyu, Ferat Özkan'ın sahibi, İrfan Keleş'in de yetiştiricisi olduğu I Have A Dream (Kaneko - Lavin / Divine Light) jokeyi Ercan Çankaya idaresinde 1.27.44'lük dereceyle kazanmayı başardı. Adnan Polat'ın antrene ettiği al tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 6'ncı birinciliğini elde etmiş oldu.

8 safkanın katıldığı yarışta Bay Topçu ikinci olurken, Bucalı Berat üçüncü, Mavi Topaz dördüncü ve El Verdugo da beşinci oldu. Koşuda farklar ise Boyun - 2 Boy - Burun - 4 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Remzan Özkan'a kristal şiltini, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal takdim etti.

Törene Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşçen de katıldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun!
İzmir’de 2. 6’lı Ganyan'ı 1 kişi bildi
Merhum Asli Üyemiz Reha Eken'i saygıyla anıyoruz
Çocukların gözünden Gazi Koşusu
Kurban Bayramımız kutlu olsun