Dolmabahçe Koşusu'nda birinciliğe Shinny uzandı

Geçmiş koşu performansları başarılı kısraklarının birincilik mücadelesi verdiği 2025 yılı Dolmabahçe Koşusu, 2000 metre sentetik  pistte düzenlendi.

Koşuyu; Mehmet Vehbi Karahan Ayas'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Yakup Misdik tarafından antrene edilen 3 yaşındaki al dişi tay Shinny (Victoire Pisa - Fast Lane / Dilum) jokeyi Ayhan Kurşun idaresinde iç kulvara yakın etkili atakları ile kazanarak, üst üste beşinci koşu galibiyetine Dolmabahçe Koşusu ile ulaştı.



Koşunun videosu için tıklayınız.

Tabelanın ikinci basamağında, Tolga Yıldız idaresindeki Splendid yer alırken, Gold Flower isimli safkan Ahmet Çelik ile üçüncü, Selim Kaya ile bu önemli koşuya katılan Visenya dördüncü ve son olarak Nymphadora Tonks ise Mehmet Kaya ile beşinci oldu.   

Kazanan Shinny için bitiriş derecesi 2.04.90 olurken farklar 1/2 Boy - 1 Boy - 1 Boy - 1 Boy şeklinde oluştu.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına antrenörü Yakup Misdik'e kupasını, Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Yürüyen Köşk Koşusu'nun galibi Modern Warrior oldu
10 Kasım Pazartesi günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
LÖSEV Koşusu’nda kazanan Hüküm oldu
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Sabazbeyi kazandı
KİTVAK Koşusu'nu Fit As A Fiddle kazandı