“Doğayı Koru, Çöpüne Sahip Çık” Etkinliği Düzenlendi

Silivri Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen “Doğayı Koru, Çöpüne Sahip Çık” etkinliği Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında mesire alanında detaylı bir temizlik çalışması yapıldı. Etkinlik kapsamında çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak hedeflendi, doğayı koruma ve atıkları değerlendirme mesajı verildi.

Silivri Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, etkinliğin çevre bilincini artırmayı ve doğayı koruma konusunda vatandaşlara örnek olmayı amaçladığını belirtti.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

SARIYER BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA KABİR ZİYARETİ KOLAYLIĞI
KÂĞITHANE’DE YOLLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
SULTANBEYLİ, GENÇLİK VE SPORUN MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK
SARIYER BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN VE ETKİNLİK MERKEZLERİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU