DİKİLİ BELEDİYESİ“TARIM ZİRVESİ”NDE

Dikili Belediyesi, CHP'li belediyelerin katılımıyla İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde yapılacak Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yer alacak.

Dikili Belediyesi, CHP'li belediyelerin katılımıyla İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde yapılacak Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yer alacak.

30 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne Dikili Belediyesi de katılım sağlayacak.

Dikili’nin, Ege bölgesinin önemli turizm kentlerinden biri olmasının yanı sıra tarımsal özellikleriyle de adından söz ettirdiğini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Güzel ilçemiz Dikili sahil kenti olmasının yanı sıra bir tarım kentidir. Tarımsal alanda ciddi potansiyeli olan ilçemizin bereketli topraklarında bir birinden özel ürünler yetişmektedir. Çilek, bamya, zeytin ve koruk suyumuz bunların başında gelmektedir. Toprağından bereket fışkıran Dikili’mizde tarımı daha güvenli, adil, hak ettiğini alan ve geleceğine umutla bakan insanlarımız için yeşerteceğiz. Üreticimizin sesi olacak, onların ekmeğini büyütecek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Böylesi anlamlı ve önemli bir etkinliğin düzenlenmesini sağlayan başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti genel merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı