CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Kılçdaroğlu'ndan AFAD'a: “Belgeleri Yakalım Derken, Binaları Da Yakmayın Lütfen”

AFAD, bugün sabah saatlerinde; “Bugün saat 05:00 sıralarında Başkanlığımızın tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıkmış, yangın tüpleri ve yapılan müdahaleyle kısa sürede söndürülmüştür. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme devam etmektedir” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AFAD’a tepki gösterdi. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, AFAD’taki yangına ilişkin KRT TV’nin haberini alıntılayarak “Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Yankı Bağcıoğlu: "Siber Savunma ve Siber Emniyet, Türkiye İçin Ertelenemez Bir Güvenlik Başlığıdır"
Sezgin Tanrıkulu: Kocaeli'deki Hemşire Soruşturmasının Gerekçesi Nedir?
Burhanettin Bulut, ‘CHP İletişim Marmara Yerel Medya Buluşması’nda Konuştu: “Gazetecilik Yapılamıyorsa O Ülkede Demokrasiden Söz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CAO Planlama Toplantısına Başkanlık Ediyor
Aylin Nazlıaka, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a Seslendi: Bu Bir Kreş Tartışması Değil, Bir Çocuk Hakkı Meselesidir!