CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’ndan Dul ve Yetim Aylığı Mesajı: “Hemen Halledeceğiz, Hemen!”

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Akademisyenlerin özlük haklarında ve gelirlerinde hemen iyileştirmeler yapacağız.”

-“Yakından takip ettiğim diğer bir mesele de dul ve yetim aylıkları, onu da hemen halledeceğiz. Hemen!”

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı iki mesajla ise akademisyenlerle dul ve yetimlere ilişkin açıklamada bulundu.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, akademisyenlere yönelik yaptığı açıklamada, “Sürekli yüksek yetenek inşasından bahsediyorum; tabi ki önce bu yetenekleri yetiştirecek olan akademisyenlerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerekiyor. Akademisyenlerin özlük haklarında ve gelirlerinde hemen iyileştirmeler yapacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, yakından takip ettiği diğer bir meselenin de dul ve yetim aylıkları olduğunu belirterek paylaştığı mesajda ise, “Onları da unutmuş durumdalar. Soğanla alay edenler, çocukların yetersiz beslenmesine gülenler, yetimlere ne yapsın… Onu da hemen halledeceğiz. Hemen! Sana Söz.” açıklamasında bulundu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel: “İyiliğin, Adaletin Yanında Olanlara Selam Olsun; Adaleti Arayanlara Selam Olsun”
CHP Lideri Özgür Özel: “Bu Millet Ayakta, Eskişehir, Türkiye Ayakta, Meydanlar Ayakta; Hep Birlikte Ayaktayız”
CHP Lideri Özel: İçeride Bu Sorgu, Bu Zulüm, Bu Baskı Sürdükçe Biz De Mücadele Edeceğiz, İstanbul’u Buraya Bekliyoruz
CHP Lideri Özgür Özel: “İlk Seçimlerde Hem ‘Güvenlik’ Hem De ‘Demokrasi’ Diyen CHP İktidarı İş Başına Gelecek”
CHP Lideri Özgür Özel: “Tüm İstanbulluları Çağlayan Adliyesi Önüne, Dayanışmaya Davet Ediyorum”