CHP Lideri Özgür Özel, İBB Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti: “İstanbul’u Seven Herkese Ekrem Başkanı Emanet Ediyoruz”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “EN BÜYÜK GÜVENCEM İSTANBUL İTTİFAKIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette ‘anı defterini’ dolduran Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “İstanbul’u seven herkese bir kez daha Ekrem Başkanı emanet ediyoruz” dedi. Genel Başkan Özel ayrıca, “En büyük güvencem, İstanbul ittifakıdır” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Parti Meclisi kararı ile yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen İmamoğlu ile bir araya gelerek yeni dönem mesajı verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi anı defterini dolduran CHP Lideri Özel, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ilk ziyaretim. Aynı zamanda değerli Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu yeniden aday gösterişimizin ardından yaptığım ilk ziyaret. Biz 5 yıl önce İstanbul’u ona emanet ettik. Emanete çok iyi baktı. Yeşil, temiz ve dürüst bir kent yönetimi ile hepimizi gururlandırdı. Şimdi İstanbul’u seven herkese bir kez daha Ekrem Başkanı emanet ediyoruz. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Yankı Bağcıoğlu: "Siber Savunma ve Siber Emniyet, Türkiye İçin Ertelenemez Bir Güvenlik Başlığıdır"
Sezgin Tanrıkulu: Kocaeli'deki Hemşire Soruşturmasının Gerekçesi Nedir?
Burhanettin Bulut, ‘CHP İletişim Marmara Yerel Medya Buluşması’nda Konuştu: “Gazetecilik Yapılamıyorsa O Ülkede Demokrasiden Söz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CAO Planlama Toplantısına Başkanlık Ediyor
Aylin Nazlıaka, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a Seslendi: Bu Bir Kreş Tartışması Değil, Bir Çocuk Hakkı Meselesidir!