CHP Lideri Özgür Özel, CAO Toplantısına Başkanlık Etti: “Bugün Yeni Bir Başlangıcın İlk Günüdür!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO)Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısına başkanlık etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Yürütme Kurulu Toplantısı’nın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bugün yeni bir başlangıcın ilk günüdür” ifadesini kullandı.

CHP Lideri Özgür Özel, açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:

“100 YIL SONRA GÖREV YİNE BİZDEDİR”

“Bugün yeni bir başlangıcın ilk günüdür! Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisimizde, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak liyakatli kadrolarımızla ilk toplantımızı yaptık. 100 yıl sonra görev yine bizdedir! Milletimizin en yakıcı sorunlarına en yapıcı çözümlerimizle geliyoruz.”

“FİİLEN KAPANMASI SANDIĞIN GÜNÜNE BAĞLIDIR”

CHP Genel Başkanı Özel, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Bizim için muhalefet dönemi ruhen de fikren de kapanmıştır. Fiilen kapanması, sandığın gününe bağlıdır. Milletimiz müsterih olsun. Pusulamız doğrudur, rotamız nettir. Biz bu ülkeyi çok daha iyi yöneteceğiz. Yolumuz açık olsun!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel, CAO Toplantısına Başkanlık Etti: “Bizim İçin Muhalefet Dönemi Ruhen de Fikren de Kapanmıştır”
Namık Tan, TBMM Genel Kurulunda Libya Tezkeresi Üzerine Konuştu: "Türkiye'yi Bir Şahıs Devletine Çevirmenizi Kabullenemiyoruz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisimizin Temel Gündemi, Ekonomik ve Sosyal Krizdir”
Burhanettin Bulut’tan Silivri Ziyaretleri Sonrası Açıklama: "Adaletin Yerini Keyfiliğin Aldığı Bu Karanlık Günleri Birlikte Aşac
Yankı Bağcıoğlu: “Savunma Sanayisinde Oyalanmaya, Liyakatsizliğe, Kadrolaşmaya Ayıracak Vakit De Nakit De Yok”