CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Şehitlerimizin Kanı Üzerinden İsrail İle Pazarlık Yapıldı, Biz Bu Davayı Kapatmış Değiliz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Bu dava bitmiş bir dava değildir. Biz bu davayı kapatmış değiliz. Herkesin hakkını ve hukukunu korumak zorundayız”

-"Bin Selman... Düne kadar her türlü hakareti yaptığınız, her türlü eleştiriyi yaptığınız kişiyle kucaklaşıyorsunuz, üç beş kuruş için. Bunu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kaldırması, bizim kaldırmamız mümkün değildir."

-"Yakında iktidar olacağız. Dosyaların nasıl açıldığını, hesapların nasıl sorulduğunu, Türkiye’nin itibarının nasıl korunduğunu herkese duyuracağız”

-"Yunan yöneticileri, iktidarları bizim Kuvayi Milliyeci olduğumuzu biliyorlar. O yöneticiler aynı zamanda rahmetli Ecevit’i de rahmetli Erbakan’ı da gayet iyi biliyorlar. Şimdi konuşsunlar. İktidara geldiğimizde o adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu’nun İstanbul'da yaşayan ailesini ziyaret etti. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu ziyaret sonrasında yaptığı basın açıklamasında ziyarete ve gündeme dair şu değerlendirmelerde bulundu:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel: “Meydanlar Kalabalıklaşırken, Sayın Erdoğan ve Görevlendirdikleri Yalnızlaşıyor ve Dizleri Titriyor”
Erhan Adem: “Cumhur Reyonu mu, Ayrım Reyonu mu ?”
Gamze Taşcıer: "Memuru İlgilendiren Konuları Kapalı Kapılar Ardında Toplanan Kurul ve Heyetlere Teslim Etmek, Emeğe İhanet Etmek
Aylin Nazlıaka: İnegöl'de Özel Bir Kreşte 4 Yaşındaki Bir Çocuk Havuza Düşerek Hayatını Kaybetti, Bu Bir Kaza Değil İhmaldir
Asu Kaya'dan HÜDA PAR'a Tepki: “Ortaçağ Zihniyetine Hiçbir Kadın Alet Olmayacak”