CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Paniktesin Erdoğan; Ya Küfür Ediyorsun Ya Aday Aday Diye Yalvarıyorsun

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere yanıt verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun. Bu kadarcıksın. Seçimi kaybettiğini etrafındakiler de biliyor. Senin rejimini besleyen suç unsurlarının vay haline. Şerefli bürokratlara ise çıkış koridorları açmıştık, tekrara gerek yok.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel: “Meydanlar Kalabalıklaşırken, Sayın Erdoğan ve Görevlendirdikleri Yalnızlaşıyor ve Dizleri Titriyor”
Erhan Adem: “Cumhur Reyonu mu, Ayrım Reyonu mu ?”
Gamze Taşcıer: "Memuru İlgilendiren Konuları Kapalı Kapılar Ardında Toplanan Kurul ve Heyetlere Teslim Etmek, Emeğe İhanet Etmek
Aylin Nazlıaka: İnegöl'de Özel Bir Kreşte 4 Yaşındaki Bir Çocuk Havuza Düşerek Hayatını Kaybetti, Bu Bir Kaza Değil İhmaldir
Asu Kaya'dan HÜDA PAR'a Tepki: “Ortaçağ Zihniyetine Hiçbir Kadın Alet Olmayacak”